DJ Edwin is zogezegd een “oude rot in het vak” maar wel eentje die met zijn tijd meegaat. DJ Edwin (Ed the V) draait nog veel in clubs en café’s en blijft wat betreft muziek erg up to date. Zijn passie is ontstaan door Hithouse Peter Slaghuis die samen met Ben Liebrand voor een muziek doorbraak in house heeft veroorzaakt. Door zijn vroege passie heeft DJ Edwin een grote muziek collectie die hij ook erg weet te waarderen. Een van de leukste reactie kreeg hij van een van de jongere gasten.

Een echte allround dj die voor iedereen een “vet” feestje neer weet te zetten!

Reactie van onze klanten over DJ Edwin:

“Een zeer geslaagde avond! De DJ Ed the V draaide allerlei muziek. Er werd flink gedanst. Fijn dat er ook verzoekjes gedaan konden worden.

 

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Alles was goed geregeld, de DJ fraaie fantastisch en heeft goed geluisterd na onze wensen! Top avond!

60ste verjaardag

★★★★★
5 5 1
Kei goed, bijzonder dat jullie thuis kennis komen maken, dat maakt het allemaal erg persoonlijk. Ook dat er altijd een dj en spullen zouden zijn was een hele geruststelling. Edwin was onze dj, hij is goed bevalen. Ik had een lijstje gemaakt en hij heeft zowat alle nummers gedraaid en goed naar onze wensen gekeken. Er is veel gedanst en iedereen vond het te vroeg afgelopen dus dat is een goed teken. Erg tevreden dus. Na het feest nog even na gekletst. Leuk, voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groeten, Rian en Henri van den Hurk, Erp

50 jaar

★★★★☆
4 5 1
Een zeer geslaagde avond! De DJ Ed the V draaide allerlei muziek. Er werd flink gedanst. Fijn dat er ook verzoekjes gedaan konden worden.

Wat een te gek feest!

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hadden wij de DJ fabriek geboekt. De DJ heeft iedereen aan het dansen gekregen, van jong tot oud! Een mooie mix gedraaid tussen onze muzieksmaak en heerlijke dansnummers. Wij willen onze DJ bedanken voor de geweldige afsluiting van onze trouwdag!
58 queries in 0,992 seconds.