Biografie DJ Hans

DJ Hans

DJ Hans is een ervaren dj die zijn sporen al in veel uitgaansgelegenheden heeft achtergelaten. O.a. in de Carrousel in den Bosch, de Drie gezusters in Tilburg, Holland Casino op diverse plaatsen, maar ook in oud discotheek de Morgenzon in Zeeland en Brothers in Bunnik. Tegenwoordig draait hij heel erg breed en is Hans een topper als het gaat voor feesten van jong en oud.

DJ Hans zorgt tevens voor een lekker mix en samen met zijn microfoon gebruik weet hij de gasten op de dansvloer te houden!

“Muziek is mijn passie en die breng ik over naar de dansvloer”

 

Reactie van onze klanten over DJ Hans:

“Vanaf het begin tot het einde heeft de dansvloer vol gestaan. Hij stond open voor verzoekjes en hij wist de juiste momenten te kiezen om deze te draaien zodat de mensen lekker konden dansen. De avond vloog voorbij. Het was een fantastische avond. Inmiddels zijn we twee weken verder en nog steeds ontvangen wij positieve reacties over de DJ. Groeten Frank en Nathalie.”

verjaardag 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Top feest gehad met dj Hans. Fijn contact en overleg mbt muziek keuze. Aanrader !

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Hans en de prachtige, sfeervolle accommodatie bij van der Valk aan de Rondweg in Uden was het een supergeslaagd feest!

Topavond!!

★★★★★
5 5 1
Hans was keurig op tijd, begon met rustige muziek en bouwden het tempo mooi op zodat later op de avond ons feest echt losging en er flink gedanst werd. Ook werd keurig de vooraf afgesproken muziekstijl aangehouden en na een prachtig slotnummer was de fantastische avond helaas al weer voorbij...
63 queries in 1,140 seconds.