RuudDJ Ruud is een inventieve dj in zijn platenkeus en de manier waarop hij het publiek bespeelt. Van bruiloft, personeelsfeest of evenement groot of klein weet hij elke keer weer een succes te maken.

Zijn commerciële draaistijl is voor een groot publiek toegankelijk en weet een feest op te bouwen tot een climax! Van rock n roll tot top 40 van nu, voor Ruud is niets te gek en zorgt voor een volle dansvloer. Buiten de juiste mix beheerst hij over een zeer goede microfoontechniek wanneer dat nodig is, maar weet dit ook te beperken waar het niet wenselijk is.

IMG_0011

Reactie(s) van klanten over DJ Ruud:

“Afgelopen zaterdag hebben we in ‘t Klooster Uden mijn feestje gevierd omdat ik 50 wordt. DJ Ruud heeft er een geweldig feestje van gemaakt, DJ Ruud voelde prima aan welke muziek te draaien. We hebben genoten met z’n allen.”

 

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dankzij de DJ Fabriek hebben wij een top huwelijksfeest gehad! Een aantal maanden voor onze bruiloft hebben we thuis een ontspannen eerste gesprek gehad. Onze wensen stonden voorop en er werd goed meegedacht, waarna we hebben gekozen voor de DJ show deluxe. In de tussentijd ook nog een aantal keer via mail/telefoon contact gehad, waarbij vragen telkens snel werden beantwoord. Vervolgens met DJ Ruud een superfeest gehad. De uitgebreide lichtshow kwam in de grotere feestzaal goed tot z'n recht. De dansvloer stond vanaf het eerste moment vol en dat bleef zo! Enorm genoten en veel complimentjes gehad over de top-DJ!"

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag 25 mei hebben we onze bruiloft gevierd en DJ Ruud was om de voetjes van de vloer te krijgen. We hebben zeer veel complimenten ontvangen over hoe hij het publiek aanvoelden en hoe hij de mensen op de vloer moest krijgen. Ook super bedankt voor de goede service het op en afbouwen gebeurde zonder daar last van te ondervinden en het zag er allemaal TOP uit. Nogmaals bedankt.

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag hebben we in 't Klooster Uden mijn feestje gevierd omdat ik 50 wordt. DJ Ruud heeft er een geweldig feestje van gemaakt, DJ Ruud voelde prima aan welke muziek te draaien. We hebben genoten met z'n allen. Dank je Tiago!

50 jarige verjaardag

★★★★★
5 5 1
Op 14 maart vierden wij onze 50 jarige verjaardag bij Klooster Bethlehem in Haren met DJ Ruud. We hebben de hele avond heerlijk gedanst op fantastische muziek, Ruud voelde het publiek en de sfeer heel goed aan. Super!!!

Sarah 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Hebben afgelopen zaterdag mijn feestje gevierd omdat ik 50 jaar ben geworden. Mede dankzij DJ Ruud zijn inzet en goede muziek keuze hebben we een geweldig feest gehad. Voelde goed aan welke soort muziek hij moest draaien en betrok de gehele zaal bij het feest. Kortom super !! Mijn dank is groot.

Zoals we wilden....een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Ruud is ons feest onvergetelijk geworden. De communicatie vooraf verliep perfect waardoor we vertrouwen hadden in het feest en hij heeft het helemaal waargemaakt. Voelt goed aan wat de mensen willen en wat de sfeer nodig heeft. Dank je wel!!

Goede balans

★★★★★
5 5 1
De DJ wist precies de goede muziek te draaien voor ons themafeest. Er was een goede balans in Nederlands, oud en nieuw!
74 queries in 1,173 seconds.