DJ Tiago voor bruiloft en feest

DJ Tiago is een energieke dj die veel aandacht besteed aan de interactie met zijn publiek. Door zijn vlotte draaistijl en grote diversiteit aan muziekstijlen zorgt hij ervoor dat hij een breed publiek bereikt en elk feest op zijn kop zet.

Van rock n roll tot de nieuwste dancemuziek weet DJ Tiago te waarderen en weet hij precies wanneer hij de juiste nummer moet draaien op het juiste moment. Zo bereikt hij een groot publiek om iedereen op de dansvloer te krijgen. Zijn mixtechniek samen met het opzwepende microfoon gebruik zorgen voor een unieke en goede interactie met het publiek.

DJ Tiago is een visitekaartje waar u mee voor de dag kunt komen en een onvergetelijk feest in huis haalt waar uw gasten nog lang over na gaan praten.

“Geen enkele muziek genre is mij te gek, zolang de dansvloer maar vol staat”

Tiago Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 29 reviews
5 1

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Zondag 12 mei zijn wij getrouwd! Ons feest werd verzorgd door de Tiago, van de DJ fabriek. Alleen maar lof, van het eerste gesprek, waar echt tijd voor ons werd genomen tot het uiteindelijke feest! Tiago heeft goed geluisterd naar onze wensen en wist onze gasten binnen no time in een feeststemming te krijgen! Natuurlijk hielp de lichtshow magnifiek evenals de bijgeboekte uplights hier goed aan mee, omdat deze onze feestzaal net dat beetje extra sfeer gaven. Kortom een heerlijke avond waar we met veel plezier aan terug denken! Ook de hele avond de voetjes van de vloer, dan is de Dj Fabriek ( en Tiago in het bijzonder) zeker een grote aanrader, waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Abraham, Sarah, 25 jarig huwelijk

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons eerste gesprek voelde het al vertrouwd. Wij hadden dj Tiago. Je kreeg heel makkelijk contact, zowel via mail of telefoon. Op de dag zelf kregen we nog een sms met de woorden, tot vanavond. Ik las op vele reviews dat Tiago er een feest van wist te maken en dat hij de gasten op de vloer kreeg. Hier ga je dan vanuit, maar ik heb zelf mogen ervaren dat dit ook werkelijk zo is. Dj Tiago weet er echt een feest van te maken. Wij hebben van vele gasten terug gehoord , dat we zo'n geweldige mooie dj hadden. Muziek is erg bepalend voor een feest. Wij hebben enorm genoten en onze gasten ook, mede dankzij Tiago. Voor ons volgende keer weer. Top, echt een aanrader.

Presentatie en personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
De DJ Fabriek zorgde voor het beeld en geluid voor onze presentatie tijdens onze meeting en een dj show voor ons personeelsfeest in de avond bij van der Valk in Uden . De eerste indruk was de website en deze gaf ons een goed gevoel doordat alles er professioneel uitzag. Na een telefonisch contact verliep alles zeer vlot en alles werd per email bevestigd. Het opbouwen verliep stipt op tijd en er was voldoende tijd om alles te testen en hierdoor konden we rustig en goed voorbereiden. Een goede begeleiding en opvolging was er tijdens de presentatie door de geluidstechnicus. Deze was ook erg vriendelijk en erg flexibel. In de avond stond er in de Skybar een DJ Show klaar zodat we met alle collega’s konden feesten. We kozen voor de Subliem show en deze gaf een zeer leuke sfeer en was perfect voor deze zaal. De complete uitstraling van de dj show en ook van de dj was erg netjes en professioneel. Doordat er zowel Nederlandstalige en Franstalige mensen waren moest de DJ hier ook het muziek op aanpassen. Dit heeft hij uitstekend gedaan en er een geweldig feest van gemaakt.

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We kwamen in onze zoektocht naar een betaalbare DJ (want trouwen is al duur genoeg met alles erop en eraan) al snel uit bij de DJ Fabriek. Een kennismakingsgesprek met DJ Tiago maakte dat we al snel een erg goed gevoel erbij hadden. Tiago heeft voor ons een mix gemaakt van 2 nummers voor de openingsdans en op de avond zelf ging het dak eraf. Met de extra lichtbronnen werd de locatie nog feestelijker. Super bedankt voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor De DJ Fabriek. Ze hebben een duidelijke brochure waarin staat wat ze aanbieden. Wat wij zelf ook fijn vonden: als de DJ ziek is, hebben ze zelf vervanging achter de hand, dus geen zorgen voor ons :). Wij hadden de mogelijkheid om een half uurtje te gaan kijken waar Tiago op dat moment aan het draaien was. Natuurlijk is dat een momentopname, maar wat wij hoorden en zagen (dansvloer stond vol), klonk erg goed. Via een vragenlijst is onder andere goed aan te geven welke muzieksmaak of liedjes je juist wel of niet wil. Tiago houdt overal rekening mee en speelt echt op de gasten en de sfeer in. Tijdens en na de bruiloft hebben wij van meerdere gasten positieve reacties over hem en ons feest gehad en is er tijdens de bruiloft zelfs een visitekaartje opgevraagd. Wij hebben een geweldig feest gehad!! Bedankt Tiago!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastisch feest hebben wij gehad! Dj Tiago heeft alle voetjes van de vloer gekregen, de hele avond stond de dansvloer vol. Super bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wil je een groot feest op je bruiloft? Dan raden wij de DJ Fabriek zeker aan!! Bij ons draaide DJ Tiago, en hij zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was!!! Gewoon een top feest!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft op onze bruiloft gedraaid, zowel in de middag als de avond! Een dikke aanrader, hij weet hoe hij er een feestje van moet maken, niet twijfelen, gewoon doen!

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
We toonden via de mail interesse en kregen binnen no time reactie om een afspraak te maken. Deze eerste afspraak was dan ook heel prettig; we konden zelf vrij zijn in het aangeven van onze wensen, maar DJ Tiago gaf ook goed tips en tricks om alles uit ons trouwfeest te halen. We hebben gekozen voor de DJ show Magnifiek en dat was perfect; niet teveel poes pas maar wel echt een mooie toevoeging aan de locatie! We kregen veel positieve reacties, maar nog belangrijker; wij waren super tevreden en heel erg blij dat de hele avond de dansvloer vol heeft gestaan! Petje af 🙂

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We zijn vandaag precies een maand geleden getrouwd en wat een super feest was het! Tiago van de DJ fabriek heeft iedereen op de dansvloer gekregen en ze gingen er niet meer vanaf! Voorkeur muziek was de vraag...'Nee hebben we niet, we houden van alles en vinden maar 1 ding belangrijk; het moet echt een feestje worden en we willen iedereen op de dansvloer.' Na de openingsdans stond iedereen op de dansvloer en die is de gehele avond gevuld gebleven, de muziek was gevarieerd met klassiekers van onze generatie (leeftijd: 31-33) en echte klassiekers, aangevraagde nummers (als die paste in het moment) en natuurlijk muziek van dit moment. Tiago heeft daarnaast last-minute ook nog onze openingsdans in elkaar gemixt, wat ons feest helemaal compleet maakte. Van onze gasten super veel leuke complimenten gekregen over het feest, de muziek en de DJ!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago heeft een geweldige feestavond verzorgt. Hij voelde precies aan wat onze gasten wilden horen. De dansvloer is bijna niet leeg geweest. Zeker een aanrader!

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Super avond door de fantastische muziek! Dj Tiago, ontzettend bedankt! De voetjes gingen aardig van de vloer!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wauw wat hebben wij genoten van onze dag! Vooral komt dat door jullie. Jullie hebben zo goed geluisterd naar onze wensen en naar de gasten hun wensen. Van begin van het contact tot het einde contact heel goed geweest! Voor het volgende feest vragen we jullie zeker weer!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DankZij de DJ fabriek een super gelaagd feest gehad

bedrijfsfeest/verjaarda

★★★★★
5 5 1
wij hebben een super gezellig feest gehad. Tiago was onze dj en die had snel door met welke muziek hij de gasten op de vloer kreeg. We hebben veel leuke reacties gehad dat het gezellig was en dat we een goede dj hadden die er zelf ook veel plezier in had. Tiago bedankt!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft onze bruiloft verzorgd en hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Fijn dat hij goed heeft geluisterd naar onze voorkeuren en ondanks dat we een super gemengd gezelschap hadden heeft toch iedereen een topavond gehad!

Top feest!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens onze bruiloft kunnen genieten van de muziek die DJ Tiago voor ons verzorgt heeft. Hij heeft de muziek perfect afgestemd op de groep en precies gedraaid zoals wij het gehoopt hadden. Hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top feest heeft gehad! Enorm bedankt!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons samen met onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd! De dansvloer stond de hele avond vol.

Top avond!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van onze avond met Tiago. Van tevoren hebben we goed contact gehad over verschillende dingen. Op de avond kwam alles samen. De hele avond bleef de dansvloer gevuld. We hebben intens genoten!!

Feest

★★★★★
5 5 1
Wat een top feest!! Het was tropisch warm, maar wat heeft iedereen gedanst. Leuke muziek, goede apparatuur, mooie verlichting. Gezellige dj! Helemaal super!

topservice!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons een feest gegeven waar je u tegen zegt! Iedereen heeft genoten en alles was uiteindelijk mogelijk! Echt topservice! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Op 10 April heeft Tiago er een super bruiloft van gemaakt.. Hij speelde goed in op de gasten en onze wensen! Door zijn ruime planning was de ongeplande autopech geen belemmering voor ons top feest... alles was op tijd klaar en wij hebben ontzettend genoten! Ontzettend bedankt en wij weten je in de toekomst te vinden!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dj Tiago heeft er voor ons een super feest van gemaakt! Hij voelde onze wensen feilloos aan. Info en communicatie zijn top. Echt een aanrader!

Super goede afsluiting van de bruiloft!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn getrouwd en mede dankzij DJ Tiago hebben wij een onvergetelijk feest gehad! Ook in de voorbereiding is het contact heel goed geweest.

40 j Huwelijk

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Tiago hebben wij een super feest gehad met ons 40 jarig huwelijk. Wim&Truus.

Super!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft voor de muziek gezorgd bij onze bruiloft. In een woord super! Vooraf een mix in elkaar gezet voor de openingsdans, alles in overleg totdat wij hem perfect vonden! Vanaf moment dat het feest begon stond de dansvloer vol! Hij draaide verschillende liedjes, maar een paar van dezelfde genre achter elkaar, waardoor er een goede afwisseling was. Gasten mochten muziek aanvragen, onze wensen zijn vervuld: het was een onvergetelijk topfeest!!!

Top bruiloft gehad mede dankzij DJ Tiago

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 15 augustus j.l. getrouwd in de Wolfsberg in Groesbeek. Een geweldige locatie voor een goed feest. Maar een feest is pas goed als de muziek goed verzorgd is. Dit was zeker het geval bij DJ Tiago. Hij voelde de sfeer perfect aan en wist hierdoor welke nummers aansloegen. De dansvloer is geen moment leeg geweest! Tiago nogmaals bedankt voor de top avond! Groeten, Marcel & Marlijn

Kei gaaf feestje!

★★★★★
5 5 1
Dankzij tiago en de feestfotograaf is ons huwelijksfeest echt onvergetelijk geworden. De verlichte dansvloer was echt constant gevuld en was echt een meerwaarde! We zijn meer dan tevreden. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties!

knalfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben een topdag gehad en ‘s avonds een knalfeest met z’n allen! Super bedankt daarvoor!
89 queries in 1,977 seconds.