Lees al onze ervaringen van onze klanten

Lees alle ervaringen van onze klanten:

Lees al onze ervaringen van onze klanten Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 61 reviews
5 1

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We kwamen in onze zoektocht naar een betaalbare DJ (want trouwen is al duur genoeg met alles erop en eraan) al snel uit bij de DJ Fabriek. Een kennismakingsgesprek met DJ Tiago maakte dat we al snel een erg goed gevoel erbij hadden. Tiago heeft voor ons een mix gemaakt van 2 nummers voor de openingsdans en op de avond zelf ging het dak eraf. Met de extra lichtbronnen werd de locatie nog feestelijker. Super bedankt voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor De DJ Fabriek. Ze hebben een duidelijke brochure waarin staat wat ze aanbieden. Wat wij zelf ook fijn vonden: als de DJ ziek is, hebben ze zelf vervanging achter de hand, dus geen zorgen voor ons :). Wij hadden de mogelijkheid om een half uurtje te gaan kijken waar Tiago op dat moment aan het draaien was. Natuurlijk is dat een momentopname, maar wat wij hoorden en zagen (dansvloer stond vol), klonk erg goed. Via een vragenlijst is onder andere goed aan te geven welke muzieksmaak of liedjes je juist wel of niet wil. Tiago houdt overal rekening mee en speelt echt op de gasten en de sfeer in. Tijdens en na de bruiloft hebben wij van meerdere gasten positieve reacties over hem en ons feest gehad en is er tijdens de bruiloft zelfs een visitekaartje opgevraagd. Wij hebben een geweldig feest gehad!! Bedankt Tiago!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastisch feest hebben wij gehad! Dj Tiago heeft alle voetjes van de vloer gekregen, de hele avond stond de dansvloer vol. Super bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We hebben echt een top feest gehad mede dankzij DJ Stijn. Met een goeie mix voor jong en oud weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Absoluut een aanrader!!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wil je een groot feest op je bruiloft? Dan raden wij de DJ Fabriek zeker aan!! Bij ons draaide DJ Tiago, en hij zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was!!! Gewoon een top feest!!

25 jarige bruiloft

★★★★☆
4 5 1
was een gezellig feest met een fijne DJ. geen op of aanmerkingen

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft op onze bruiloft gedraaid, zowel in de middag als de avond! Een dikke aanrader, hij weet hoe hij er een feestje van moet maken, niet twijfelen, gewoon doen!

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
We toonden via de mail interesse en kregen binnen no time reactie om een afspraak te maken. Deze eerste afspraak was dan ook heel prettig; we konden zelf vrij zijn in het aangeven van onze wensen, maar DJ Tiago gaf ook goed tips en tricks om alles uit ons trouwfeest te halen. We hebben gekozen voor de DJ show Magnifiek en dat was perfect; niet teveel poes pas maar wel echt een mooie toevoeging aan de locatie! We kregen veel positieve reacties, maar nog belangrijker; wij waren super tevreden en heel erg blij dat de hele avond de dansvloer vol heeft gestaan! Petje af 🙂

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dankzij de DJ Fabriek hebben wij een top huwelijksfeest gehad! Een aantal maanden voor onze bruiloft hebben we thuis een ontspannen eerste gesprek gehad. Onze wensen stonden voorop en er werd goed meegedacht, waarna we hebben gekozen voor de DJ show deluxe. In de tussentijd ook nog een aantal keer via mail/telefoon contact gehad, waarbij vragen telkens snel werden beantwoord. Vervolgens met DJ Ruud een superfeest gehad. De uitgebreide lichtshow kwam in de grotere feestzaal goed tot z'n recht. De dansvloer stond vanaf het eerste moment vol en dat bleef zo! Enorm genoten en veel complimentjes gehad over de top-DJ!"

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We zijn vandaag precies een maand geleden getrouwd en wat een super feest was het! Tiago van de DJ fabriek heeft iedereen op de dansvloer gekregen en ze gingen er niet meer vanaf! Voorkeur muziek was de vraag...'Nee hebben we niet, we houden van alles en vinden maar 1 ding belangrijk; het moet echt een feestje worden en we willen iedereen op de dansvloer.' Na de openingsdans stond iedereen op de dansvloer en die is de gehele avond gevuld gebleven, de muziek was gevarieerd met klassiekers van onze generatie (leeftijd: 31-33) en echte klassiekers, aangevraagde nummers (als die paste in het moment) en natuurlijk muziek van dit moment. Tiago heeft daarnaast last-minute ook nog onze openingsdans in elkaar gemixt, wat ons feest helemaal compleet maakte. Van onze gasten super veel leuke complimenten gekregen over het feest, de muziek en de DJ!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago heeft een geweldige feestavond verzorgt. Hij voelde precies aan wat onze gasten wilden horen. De dansvloer is bijna niet leeg geweest. Zeker een aanrader!

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Super avond door de fantastische muziek! Dj Tiago, ontzettend bedankt! De voetjes gingen aardig van de vloer!

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Alles was goed geregeld, de DJ fraaie fantastisch en heeft goed geluisterd na onze wensen! Top avond!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wauw wat hebben wij genoten van onze dag! Vooral komt dat door jullie. Jullie hebben zo goed geluisterd naar onze wensen en naar de gasten hun wensen. Van begin van het contact tot het einde contact heel goed geweest! Voor het volgende feest vragen we jullie zeker weer!!

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Hans en de prachtige, sfeervolle accommodatie bij van der Valk aan de Rondweg in Uden was het een supergeslaagd feest!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DankZij de DJ fabriek een super gelaagd feest gehad

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag 25 mei hebben we onze bruiloft gevierd en DJ Ruud was om de voetjes van de vloer te krijgen. We hebben zeer veel complimenten ontvangen over hoe hij het publiek aanvoelden en hoe hij de mensen op de vloer moest krijgen. Ook super bedankt voor de goede service het op en afbouwen gebeurde zonder daar last van te ondervinden en het zag er allemaal TOP uit. Nogmaals bedankt.

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie vooraf. Tijdens persoonlijk gesprek onze wensen en de mogelijkheden afgestemd. Flexibel om show en opties kort van te voren nog aan te passen. Dj Otto heeft ons een paar dagen voor het feest gebeld om alle details door te spreken, erg fijn. Dj Otto voelde erg goed aan wat onze wensen waren. Het was een top feest!

60ste verjaardag

★★★★★
5 5 1
Kei goed, bijzonder dat jullie thuis kennis komen maken, dat maakt het allemaal erg persoonlijk. Ook dat er altijd een dj en spullen zouden zijn was een hele geruststelling. Edwin was onze dj, hij is goed bevalen. Ik had een lijstje gemaakt en hij heeft zowat alle nummers gedraaid en goed naar onze wensen gekeken. Er is veel gedanst en iedereen vond het te vroeg afgelopen dus dat is een goed teken. Erg tevreden dus. Na het feest nog even na gekletst. Leuk, voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groeten, Rian en Henri van den Hurk, Erp

sara feest

★★★★☆
4 5 1
prima verzorgt en de muziek die we van te voren afgesproken hadden

bedrijfsfeest/verjaarda

★★★★★
5 5 1
wij hebben een super gezellig feest gehad. Tiago was onze dj en die had snel door met welke muziek hij de gasten op de vloer kreeg. We hebben veel leuke reacties gehad dat het gezellig was en dat we een goede dj hadden die er zelf ook veel plezier in had. Tiago bedankt!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft onze bruiloft verzorgd en hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Fijn dat hij goed heeft geluisterd naar onze voorkeuren en ondanks dat we een super gemengd gezelschap hadden heeft toch iedereen een topavond gehad!

Bruiloft 8 september

★★★★★
5 5 1
Wat was het een geweldig feest! DJ Thom heeft er een schitterende avond van gemaakt en geweldige muziek gedraaid! Samen hebben we halverwege de avond lekker de boel op stelten gezet en daarna stond de rest van de avond de dansvloer ook goed vol! Bedankt voor een mooie avond en we zijn benieuwd naar het gastenboek/videozuil. Goede communicatie en professionaliteit, prijs/kwaliteit is perfect en wat een mooi feest! Zeker een aanrader!

Top feest!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens onze bruiloft kunnen genieten van de muziek die DJ Tiago voor ons verzorgt heeft. Hij heeft de muziek perfect afgestemd op de groep en precies gedraaid zoals wij het gehoopt hadden. Hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top feest heeft gehad! Enorm bedankt!!

Feest Tongelaar

★★★★☆
4 5 1
Het was echt een feest wat zonder DJ Thom nooit zo zou zijn geweest.

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag hebben we in 't Klooster Uden mijn feestje gevierd omdat ik 50 wordt. DJ Ruud heeft er een geweldig feestje van gemaakt, DJ Ruud voelde prima aan welke muziek te draaien. We hebben genoten met z'n allen. Dank je Tiago!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons samen met onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd! De dansvloer stond de hele avond vol.

Top avond!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van onze avond met Tiago. Van tevoren hebben we goed contact gehad over verschillende dingen. Op de avond kwam alles samen. De hele avond bleef de dansvloer gevuld. We hebben intens genoten!!

50 jaar

★★★★☆
4 5 1
Een zeer geslaagde avond! De DJ Ed the V draaide allerlei muziek. Er werd flink gedanst. Fijn dat er ook verzoekjes gedaan konden worden.

Mevr.

★★★★★
5 5 1
Perfect verzorgde muziek, geheel in stijl naar mijn keuze. DJ voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden om de dansvloer gevuld te houden. Ook verzoeknummers werden direct gedraaid. Apparatuur en discotheek waren ook van prima kwaliteit. Kortom een aanrader.

Feest

★★★★★
5 5 1
Wat een top feest!! Het was tropisch warm, maar wat heeft iedereen gedanst. Leuke muziek, goede apparatuur, mooie verlichting. Gezellige dj! Helemaal super!

topservice!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons een feest gegeven waar je u tegen zegt! Iedereen heeft genoten en alles was uiteindelijk mogelijk! Echt topservice! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Op 10 April heeft Tiago er een super bruiloft van gemaakt.. Hij speelde goed in op de gasten en onze wensen! Door zijn ruime planning was de ongeplande autopech geen belemmering voor ons top feest... alles was op tijd klaar en wij hebben ontzettend genoten! Ontzettend bedankt en wij weten je in de toekomst te vinden!

50 jarige verjaardag

★★★★★
5 5 1
Op 14 maart vierden wij onze 50 jarige verjaardag bij Klooster Bethlehem in Haren met DJ Ruud. We hebben de hele avond heerlijk gedanst op fantastische muziek, Ruud voelde het publiek en de sfeer heel goed aan. Super!!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dj Tiago heeft er voor ons een super feest van gemaakt! Hij voelde onze wensen feilloos aan. Info en communicatie zijn top. Echt een aanrader!

Super goede afsluiting van de bruiloft!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn getrouwd en mede dankzij DJ Tiago hebben wij een onvergetelijk feest gehad! Ook in de voorbereiding is het contact heel goed geweest.

Sarah 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Hebben afgelopen zaterdag mijn feestje gevierd omdat ik 50 jaar ben geworden. Mede dankzij DJ Ruud zijn inzet en goede muziek keuze hebben we een geweldig feest gehad. Voelde goed aan welke soort muziek hij moest draaien en betrok de gehele zaal bij het feest. Kortom super !! Mijn dank is groot.

40 j Huwelijk

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Tiago hebben wij een super feest gehad met ons 40 jarig huwelijk. Wim&Truus.

Super!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft voor de muziek gezorgd bij onze bruiloft. In een woord super! Vooraf een mix in elkaar gezet voor de openingsdans, alles in overleg totdat wij hem perfect vonden! Vanaf moment dat het feest begon stond de dansvloer vol! Hij draaide verschillende liedjes, maar een paar van dezelfde genre achter elkaar, waardoor er een goede afwisseling was. Gasten mochten muziek aanvragen, onze wensen zijn vervuld: het was een onvergetelijk topfeest!!!

Top bruiloft gehad mede dankzij DJ Tiago

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 15 augustus j.l. getrouwd in de Wolfsberg in Groesbeek. Een geweldige locatie voor een goed feest. Maar een feest is pas goed als de muziek goed verzorgd is. Dit was zeker het geval bij DJ Tiago. Hij voelde de sfeer perfect aan en wist hierdoor welke nummers aansloegen. De dansvloer is geen moment leeg geweest! Tiago nogmaals bedankt voor de top avond! Groeten, Marcel & Marlijn

Zoals we wilden....een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Ruud is ons feest onvergetelijk geworden. De communicatie vooraf verliep perfect waardoor we vertrouwen hadden in het feest en hij heeft het helemaal waargemaakt. Voelt goed aan wat de mensen willen en wat de sfeer nodig heeft. Dank je wel!!

Topavond!!

★★★★★
5 5 1
Hans was keurig op tijd, begon met rustige muziek en bouwden het tempo mooi op zodat later op de avond ons feest echt losging en er flink gedanst werd. Ook werd keurig de vooraf afgesproken muziekstijl aangehouden en na een prachtig slotnummer was de fantastische avond helaas al weer voorbij...

Kei gaaf feestje!

★★★★★
5 5 1
Dankzij tiago en de feestfotograaf is ons huwelijksfeest echt onvergetelijk geworden. De verlichte dansvloer was echt constant gevuld en was echt een meerwaarde! We zijn meer dan tevreden. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties!

Een super feest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Tiago en de feestfotograaf hebben we echt een spetterend huwelijksfeest gehad! De verlichte dansvloer stond heel de avond vol en zelf waren wij ook niet van de vloer te slaan. We hebben heel veel reacties gehad over de muziek. Het was een kei gaaf feestje!

Perfecte dance party

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago van de DJ Fabriek heeft een perfecte show geleverd op ons dansfeest. Vanaf het eerste moment tot de laatste minuut is de dansvloer vol geweest. Tiago voelde meer dan goed aan welke muziek op welk moment het meest geschikt was. Hij heeft een afwisselende set van nummers gedraaid geheel in overeenstemming met onze wensen, maar met voldoende ruimte voor hem om hier creatief mee om te gaan. Aanrader!

3 mei 2014 - Een geweldig feest!

★★★★★
5 5 1
De DJ Fabriek (DJ Tiago) heeft een geweldig feestje gemaakt tijdens ons huwelijksfeest op 3 mei 2014. Hij heeft de zaal tijdens de hele avond goed aangevoeld en heeft iedereen wel aan het dansen gekregen. Deze geweldige avond zal nooit meer vergeten worden door ons en de gasten.\r\n\r\nDJ Fabriek, Dank jullie wel!!!

Perfecte avond

★★★★★
5 5 1
Tiago maakt van een feestje een onvergetelijke avond. De sfeer was geweldig iedereen heeft zich erg goed vermaakt.\r\nBedankt!

Flugel Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een topfeest en wat een gezelligheid! DJ Tiago super bedankt voor het geven van een onvergetelijk feest. Alleen maar positieve reacties ontvangen. Bij het geven van een volgend feestje weten wie we moeten vragen!

Party knaller

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op onze huwelijksdag een geweldig feest mogen beleven dankzij onze DJ. Het was helemaal geweldig en precies zoals wij het ons hadden voorgesteld. Heel erg bedankt daarvoor. groetjes Steffan en Ilse

Een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Een fijn feestje! Dat vonden wij niet alleen, maar al onze gasten ook. De voetjes bleven in beweging! Met een grote en voldane glimlach kijken wij terug op onze dag. Er is door Tiago goed geluisterd naar onze wensen en het enthousiasme spatte er van af. Absoluut raden wij de DJ fabriek aan.

Helemaal super!

★★★★★
5 5 1
Ons bruiloftsfeest was helemaal super! DJ Tiago had precies de juiste mix van hedendaagse muziek en classics om iedereen op de dansvloer te houden. Ook zijn we erg blij met de samenwerking met Tiago om, in combinatie met de gehuurde discovloer van de DJfabriek, van onze openingsdans echt iets bijzonder te maken!

super feest!!

★★★★★
5 5 1
het was een knalfeest!! heerlijke muziek super gezellige dj die er een heerlijk sfeertje van maakte! jullie zijn echt een dikke aanrader voor feestjes!! super bedankt :D!!

Aanrader voor jong en oud!

★★★★★
5 5 1
Gister was de mooiste dag van ons leven! Dit afgesloten met een super feest! Dit komt vooral door Tiago, wat een super dj! Hij heeft geluisterd naar onze wensen en dit perfect ingevuld. Wij zouden Tiago aan iedereen aanraden. Hij krijgt iedereen de dansvloer op!

Genoten, het was perfect!

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader, alles was verlopen zoals we besproken hadden. Super avond, heerlijke muziek zoals wij die graag wilde, sfeer en verlichting. Het was top!

Goede sfeer!!!

★★★★★
5 5 1
Bij binnenkomst van de gasten moet een feest altijd op gang komen en sfeer gemaakt worden. Tiago heeft dit ontzettend goed gedaan en ook goed geluisterd/gekeken naar de gasten. De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en er werd volop gedanst. Dan is het feest ook altijd weer te vroeg afgelopen!!\r\nIk heb uitstekend samengewerkt met Tiago en gezamenlijk hebben wij de wensen van het bruidspaar goed kunnen omzetten naar een geweldig feest. Dus erg goede communicatie en vooral ook meedenkend. Ik hoop gauw weer met Tiago te kunnen samenwerkten.\r\nGranDay Wedding & Events\r\nPaula Grandia/weddingplanner

Wat een te gek feest!

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hadden wij de DJ fabriek geboekt. De DJ heeft iedereen aan het dansen gekregen, van jong tot oud! Een mooie mix gedraaid tussen onze muzieksmaak en heerlijke dansnummers. Wij willen onze DJ bedanken voor de geweldige afsluiting van onze trouwdag!

Geweldig feest

★★★★★
5 5 1
vanaf het openingsnummer tot eind dansvloer vol met jong en oud, iedereen heeft enorm genoten.\r\nwe kunnen terug kijken op een geslaagd feest. \r\nHiervoor heel hartelijk Bedankt .

Goede balans

★★★★★
5 5 1
De DJ wist precies de goede muziek te draaien voor ons themafeest. Er was een goede balans in Nederlands, oud en nieuw!

Volle dansvloer

★★★★★
5 5 1
Het feest zit er al weer op. We hebben enorm genoten. De DJ’s hebben heel goed werk geleverd. De dj’s hebben de dansvloer goed vol gekregen. Bedankt hiervoor! Hartelijk dank en wie weet tot een volgend feest!

knalfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben een topdag gehad en ‘s avonds een knalfeest met z’n allen! Super bedankt daarvoor!

Super!!

★★★★★
5 5 1
Het was een heel gezellig feest, mede door de gasten maar ook een geweldige Dj!! Echt een aanrader… Super!! Nogmaals BEDANKT!!!
110 queries in 2,009 seconds.