Biografie DJ Otto

DJ Otto is een allround DJ die zich thuis voelt is alle muziek genres. U hoeft zich dus geen zorgen over de muziekkeuze. Hij is een echte feestknaller, de beste platen van toen en nu worden u niet gespaard en ook zal hij er zeker bij u een top avond van maken, uw gasten of uw publiek zal uit hun dak gaan.

Bruiloften, partijen, bedrijfsfeesten, feesttenten, bands, buiten podium, welke evenement het ook is,  DJ Otto maakt er een groot feest van. Klein of groot, feest wordt het zeker.

Als kind zat hij al op zijn kamer plaatjes te draaien. Deze liefde voor muziek is in de jaren alleen maar groter geworden. DJ Otto is dan misschien een oude rot, maar door zijn enorme ervaring en enthousiasme is hij ook voor jonger publiek de juiste DJ.

“Liefde voor muziek en dat zie je terug op de dansvloer”

Reactie van één onze klanten over DJ Otto:

“Wauw, wat een topfeest! Niet alleen mijn vrienden van in de 20 stonden te springen maar ook mijn oma van 83. Het was een top bruiloft mede door DJ Otto, bedankt! “

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie vooraf. Tijdens persoonlijk gesprek onze wensen en de mogelijkheden afgestemd. Flexibel om show en opties kort van te voren nog aan te passen. Dj Otto heeft ons een paar dagen voor het feest gebeld om alle details door te spreken, erg fijn. Dj Otto voelde erg goed aan wat onze wensen waren. Het was een top feest!

sara feest

★★★★☆
4 5 1
prima verzorgt en de muziek die we van te voren afgesproken hadden

Mevr.

★★★★★
5 5 1
Perfect verzorgde muziek, geheel in stijl naar mijn keuze. DJ voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden om de dansvloer gevuld te houden. Ook verzoeknummers werden direct gedraaid. Apparatuur en discotheek waren ook van prima kwaliteit. Kortom een aanrader.
58 queries in 1,043 seconds.