Biografie DJ Thom

Dj Thom ziet er misschien jong uit maar heeft in 1991 het levenslicht gezien. Als we vragen wat zijn muziekvoorkeur is dan zegt hij alles. Van de Mavericks tot Armin van Buuren staan bij Thom op zijn lijstje. Elke dag heeft hij wel te maken met iets wat muziek te maken heeft, want doordeweeks werkt Thom in een licht en geluid zaak in Cuijk. Zijn enthousiasme weet hij goed over te brengen op de dansvloer en hierdoor maakt hij er mede door de juiste muziekkeuze elke keer weer een fantastisch feest van.

“Mijn enthousiasme breng ik over op de dansvloer”

Reactie van één onze klanten over DJ Thom:

“We hebben een top avond gehad!
Thom, het was een geweldig feest, nogmaals bedankt!!
De dansvloer bleef mooi gevuld, muziek was leuk, je had precies door wat onze gasten leuk vonden!
Door omstandigheden hadden we Thom als vervangende DJ. Maar dit was super geregeld, niemand heeft er iets van gemerkt. DJ was optijd, alle informatie was bekend, onze nummers werden gedraaid, openingsnummer was er, en het was feest! Dikke pluim!! “

Bruiloft 8 september

★★★★★
5 5 1
Wat was het een geweldig feest! DJ Thom heeft er een schitterende avond van gemaakt en geweldige muziek gedraaid! Samen hebben we halverwege de avond lekker de boel op stelten gezet en daarna stond de rest van de avond de dansvloer ook goed vol! Bedankt voor een mooie avond en we zijn benieuwd naar het gastenboek/videozuil. Goede communicatie en professionaliteit, prijs/kwaliteit is perfect en wat een mooi feest! Zeker een aanrader!

Feest Tongelaar

★★★★☆
4 5 1
Het was echt een feest wat zonder DJ Thom nooit zo zou zijn geweest.
58 queries in 1,103 seconds.