Covid19 oftewel het Coronavirus. Een virus dat snel om zich heen grijpt en zorgt voor een ontwrichte samenleving. Een tijd van onzekerheid en maatregelen. Ook voor feesten zijn er door de overheid richtlijnen gesteld waardoor deze vaak niet kunnen en mogen plaatsvinden. Wat is er op dit moment van toepassing en waarmee moet en kun je rekening houden wanneer je een dj show hebt geboekt voor je feest.

Wilt u weten welke richtlijnen er door de overheid bepaald zijn? Deze kunt u vinden op de website van het RIVM

Op dit moment is het volgende van toepassing

  • Iedereen moet nog steeds minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar (tenzij je tot 1 huishouden behoort)
  • Er moet gereserveerd zijn door de organisatie
  • Er moet een gezondheidscheck plaatsvinden bij de locatie of horecauitbater.
  • Binnen geldt dat er Max. 100 personen per ruimte met vaste zitplaatsen mogen zijn
  • Buiten geldt dat er  Max. 250 personen buiten mogen zijn.

Goed nieuws dus omdat een feest voor nu beperkt, maar gewoon kan doorgaan. Inmiddels hebben we enkele feesten in de coronatijd mogen verzorgen met veel succes.

Wanneer het verzet moet worden omdat de overheid richtlijnen heeft bepaald dat er geen feest mag plaatsvinden, dan kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 

  • Kosteloos verzetten naar een andere datum tot maximaal 31-12-2021. Deze datums worden vooraf besproken zodat deze ook beschikbaar zijn. Wanneer u besluit om te annuleren nadat u het feest heeft verzet, zal de datum zoals deze in de offerte staat bepalend zijn voor de annuleringskosten.

 

Valt de datum buiten de richtlijnen die door de overheid zijn aangegeven dan gelden hiervoor de volgende mogelijkheden.

 

  • Valt het feest binnen 3 maanden na de gestelde richtlijnen dan kunt u het feest kosteloos verzetten naar een datum tot maximaal 31-12-2021.
  • Valt het feest na 3 maanden na de gestelde richtlijnen dan kunt u het feest verzetten met een extra meerprijs zoals deze in de algemene voorwaarde staan aangegeven.

 

Verder wensen wij u een goede gezondheid toe en hopen wij u snel te zien tijdens het feest.