Covid19 oftewel het Coronavirus. Een virus dat snel om zich heen grijpt en zorgt voor een ontwrichte samenleving. Een tijd van onzekerheid en maatregelen. Ook voor feesten zijn er door de overheid richtlijnen gesteld waardoor deze vaak niet kunnen en mogen plaatsvinden. Wat is er op dit moment van toepassing en waarmee moet en kun je rekening houden wanneer je een dj show hebt geboekt voor je feest. Onderstaande zullen wij opsommen welke richtlijnen de overheid heeft gesteld.

  • Horeca (ook zalen etc.) zijn tot en met 19 mei gesloten. 
  • Grote evenementen waar een vergunningsplicht (Denk aan Pinkpop, Lowlands etc) voor nodig is zijn verboden tot 1 september. Dit is dus niet van toepassing op kleinere feesten zoals een bruiloft, verjaardag of ander feest.
  • Bijeenkomsten mogen alleen plaatsvinden wanneer deze werkgerelateerd noodzakelijk zijn en tot maximaal 100 personen. De 1,5 meter afstand hoort in acht genomen te worden.

 

Wanneer het feest verzet moet worden omdat deze binnen de gestelde datum waarin de richtlijnen door de overheid zijn gegeven, dan kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 

  • Kosteloos verzetten naar een andere datum tot maximaal 31-12-2021. Deze datums worden vooraf besproken zodat deze ook beschikbaar zijn.

 

Valt de datum buiten de richtlijnen die door de overheid zijn aangegeven dan gelden hiervoor de volgende mogelijkheden.

 

  • Valt het feest binnen 3 maanden na de gestelde richtlijnen dan kunt u het feest kosteloos verzetten naar een datum tot maximaal 31-12-2021.
  • Valt het feest na 3 maanden na de gestelde richtlijnen dan kunt u het feest verzetten met een extra meerprijs zoals deze in de algemene voorwaarde staan aangegeven.

 

Verder wensen wij u een goede gezondheid toe en hopen wij u snel te zien tijdens het feest.