Presentatie

Of u nu presentatie, conferentie of debat moet verzorgen, uitstekend geluid en verstaanbaarheid is daarvoor erg van belang. Samen met u bekijken wij wat uw wensen zijn en welke oplossingen wij u daarvoor kunnen bieden.  Diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn:

  • Geluid incl geluidstechnicus 
  • Licht, denkt u hierbij ook aan om de spreker in de juiste spot te plaatsen
  • Televisie schermen of een beamer
  • Spreekzuil

Vanaf € 365,- incl btw

 
★★★★★
 
De DJ Fabriek zorgde voor het beeld en geluid voor onze presentatie tijdens onze meeting en een dj show voor ons personeelsfeest in de avond bij van der Valk in Uden . De eerste indruk was de website en deze gaf ons een goed gevoel doordat alles er professioneel uitzag. Na een telefonisch contact verliep alles zeer vlot en alles werd per email bevestigd. Het opbouwen verliep stipt op tijd en er was voldoende tijd om alles te testen en hierdoor konden we rustig en goed voorbereiden. Een goede begeleiding en opvolging was er tijdens de presentatie door de geluidstechnicus. Deze was ook erg vriendelijk en erg flexibel.
 
In de avond stond er in de Skybar een DJ Show klaar zodat we met alle collega’s konden feesten. We kozen voor de Subliem show en deze gaf een zeer leuke sfeer en was perfect voor deze zaal. De complete uitstraling van de dj show en ook van de dj was erg netjes en professioneel. Doordat er zowel Nederlandstalige en Franstalige mensen waren moest de DJ hier ook het muziek op aanpassen. Dit heeft hij uitstekend gedaan en er een geweldig feest van gemaakt.
 
– Cindy Matterne (Unilever België)

 

 

 

88 queries in 1,811 seconds.