Lees al onze ervaringen van onze klanten

Lees alle ervaringen van onze klanten:

Bruiloft 8 september

★★★★★
5 5 1
Wat was het een geweldig feest! DJ Thom heeft er een schitterende avond van gemaakt en geweldige muziek gedraaid! Samen hebben we halverwege de avond lekker de boel op stelten gezet en daarna stond de rest van de avond de dansvloer ook goed vol! Bedankt voor een mooie avond en we zijn benieuwd naar het gastenboek/videozuil. Goede communicatie en professionaliteit, prijs/kwaliteit is perfect en wat een mooi feest! Zeker een aanrader!

Top feest!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens onze bruiloft kunnen genieten van de muziek die DJ Tiago voor ons verzorgt heeft. Hij heeft de muziek perfect afgestemd op de groep en precies gedraaid zoals wij het gehoopt hadden. Hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top feest heeft gehad! Enorm bedankt!!

Feest Tongelaar

★★★★☆
4 5 1
Het was echt een feest wat zonder DJ Thom nooit zo zou zijn geweest.

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag hebben we in 't Klooster Uden mijn feestje gevierd omdat ik 50 wordt. DJ Ruud heeft er een geweldig feestje van gemaakt, DJ Ruud voelde prima aan welke muziek te draaien. We hebben genoten met z'n allen. Dank je Tiago!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons samen met onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd! De dansvloer stond de hele avond vol.

Top avond!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van onze avond met Tiago. Van tevoren hebben we goed contact gehad over verschillende dingen. Op de avond kwam alles samen. De hele avond bleef de dansvloer gevuld. We hebben intens genoten!!

50 jaar

★★★★☆
4 5 1
Een zeer geslaagde avond! De DJ Ed the V draaide allerlei muziek. Er werd flink gedanst. Fijn dat er ook verzoekjes gedaan konden worden.

Mevr.

★★★★★
5 5 1
Perfect verzorgde muziek, geheel in stijl naar mijn keuze. DJ voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden om de dansvloer gevuld te houden. Ook verzoeknummers werden direct gedraaid. Apparatuur en discotheek waren ook van prima kwaliteit. Kortom een aanrader.

Feest

★★★★★
5 5 1
Wat een top feest!! Het was tropisch warm, maar wat heeft iedereen gedanst. Leuke muziek, goede apparatuur, mooie verlichting. Gezellige dj! Helemaal super!

topservice!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons een feest gegeven waar je u tegen zegt! Iedereen heeft genoten en alles was uiteindelijk mogelijk! Echt topservice! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Op 10 April heeft Tiago er een super bruiloft van gemaakt.. Hij speelde goed in op de gasten en onze wensen! Door zijn ruime planning was de ongeplande autopech geen belemmering voor ons top feest... alles was op tijd klaar en wij hebben ontzettend genoten! Ontzettend bedankt en wij weten je in de toekomst te vinden!

50 jarige verjaardag

★★★★★
5 5 1
Op 14 maart vierden wij onze 50 jarige verjaardag bij Klooster Bethlehem in Haren met DJ Ruud. We hebben de hele avond heerlijk gedanst op fantastische muziek, Ruud voelde het publiek en de sfeer heel goed aan. Super!!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dj Tiago heeft er voor ons een super feest van gemaakt! Hij voelde onze wensen feilloos aan. Info en communicatie zijn top. Echt een aanrader!

Super goede afsluiting van de bruiloft!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn getrouwd en mede dankzij DJ Tiago hebben wij een onvergetelijk feest gehad! Ook in de voorbereiding is het contact heel goed geweest.

Sarah 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Hebben afgelopen zaterdag mijn feestje gevierd omdat ik 50 jaar ben geworden. Mede dankzij DJ Ruud zijn inzet en goede muziek keuze hebben we een geweldig feest gehad. Voelde goed aan welke soort muziek hij moest draaien en betrok de gehele zaal bij het feest. Kortom super !! Mijn dank is groot.

40 j Huwelijk

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Tiago hebben wij een super feest gehad met ons 40 jarig huwelijk. Wim&Truus.

Super!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft voor de muziek gezorgd bij onze bruiloft. In een woord super! Vooraf een mix in elkaar gezet voor de openingsdans, alles in overleg totdat wij hem perfect vonden! Vanaf moment dat het feest begon stond de dansvloer vol! Hij draaide verschillende liedjes, maar een paar van dezelfde genre achter elkaar, waardoor er een goede afwisseling was. Gasten mochten muziek aanvragen, onze wensen zijn vervuld: het was een onvergetelijk topfeest!!!

Top bruiloft gehad mede dankzij DJ Tiago

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 15 augustus j.l. getrouwd in de Wolfsberg in Groesbeek. Een geweldige locatie voor een goed feest. Maar een feest is pas goed als de muziek goed verzorgd is. Dit was zeker het geval bij DJ Tiago. Hij voelde de sfeer perfect aan en wist hierdoor welke nummers aansloegen. De dansvloer is geen moment leeg geweest! Tiago nogmaals bedankt voor de top avond! Groeten, Marcel & Marlijn

Zoals we wilden....een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Ruud is ons feest onvergetelijk geworden. De communicatie vooraf verliep perfect waardoor we vertrouwen hadden in het feest en hij heeft het helemaal waargemaakt. Voelt goed aan wat de mensen willen en wat de sfeer nodig heeft. Dank je wel!!

Topavond!!

★★★★★
5 5 1
Martin en zijn maat waren keurig op tijd, begonnen met rustige muziek en bouwden het tempo mooi op zodat later op de avond ons feest echt losging en er flink gedanst werd. Ook werd keurig de vooraf afgesproken muziekstijl aangehouden en na een prachtig slotnummer was de fantastische avond helaas al weer voorbij...

Kei gaaf feestje!

★★★★★
5 5 1
Dankzij tiago en de feestfotograaf is ons huwelijksfeest echt onvergetelijk geworden. De verlichte dansvloer was echt constant gevuld en was echt een meerwaarde! We zijn meer dan tevreden. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties!

Een super feest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Tiago en de feestfotograaf hebben we echt een spetterend huwelijksfeest gehad! De verlichte dansvloer stond heel de avond vol en zelf waren wij ook niet van de vloer te slaan. We hebben heel veel reacties gehad over de muziek. Het was een kei gaaf feestje!

Perfecte dance party

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago van de DJ Fabriek heeft een perfecte show geleverd op ons dansfeest. Vanaf het eerste moment tot de laatste minuut is de dansvloer vol geweest. Tiago voelde meer dan goed aan welke muziek op welk moment het meest geschikt was. Hij heeft een afwisselende set van nummers gedraaid geheel in overeenstemming met onze wensen, maar met voldoende ruimte voor hem om hier creatief mee om te gaan. Aanrader!

3 mei 2014 - Een geweldig feest!

★★★★★
5 5 1
De DJ Fabriek (DJ Tiago) heeft een geweldig feestje gemaakt tijdens ons huwelijksfeest op 3 mei 2014. Hij heeft de zaal tijdens de hele avond goed aangevoeld en heeft iedereen wel aan het dansen gekregen. Deze geweldige avond zal nooit meer vergeten worden door ons en de gasten.\r\n\r\nDJ Fabriek, Dank jullie wel!!!

Perfecte avond

★★★★★
5 5 1
Tiago maakt van een feestje een onvergetelijke avond. De sfeer was geweldig iedereen heeft zich erg goed vermaakt.\r\nBedankt!

Flugel Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een topfeest en wat een gezelligheid! DJ Tiago super bedankt voor het geven van een onvergetelijk feest. Alleen maar positieve reacties ontvangen. Bij het geven van een volgend feestje weten wie we moeten vragen!

Party knaller

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op onze huwelijksdag een geweldig feest mogen beleven dankzij onze DJ. Het was helemaal geweldig en precies zoals wij het ons hadden voorgesteld. Heel erg bedankt daarvoor. groetjes Steffan en Ilse

Een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Een fijn feestje! Dat vonden wij niet alleen, maar al onze gasten ook. De voetjes bleven in beweging! Met een grote en voldane glimlach kijken wij terug op onze dag. Er is door Tiago goed geluisterd naar onze wensen en het enthousiasme spatte er van af. Absoluut raden wij de DJ fabriek aan.

Helemaal super!

★★★★★
5 5 1
Ons bruiloftsfeest was helemaal super! DJ Tiago had precies de juiste mix van hedendaagse muziek en classics om iedereen op de dansvloer te houden. Ook zijn we erg blij met de samenwerking met Tiago om, in combinatie met de gehuurde discovloer van de DJfabriek, van onze openingsdans echt iets bijzonder te maken!

super feest!!

★★★★★
5 5 1
het was een knalfeest!! heerlijke muziek super gezellige dj die er een heerlijk sfeertje van maakte! jullie zijn echt een dikke aanrader voor feestjes!! super bedankt :D!!

Aanrader voor jong en oud!

★★★★★
5 5 1
Gister was de mooiste dag van ons leven! Dit afgesloten met een super feest! Dit komt vooral door Tiago, wat een super dj! Hij heeft geluisterd naar onze wensen en dit perfect ingevuld. Wij zouden Tiago aan iedereen aanraden. Hij krijgt iedereen de dansvloer op!

Genoten, het was perfect!

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader, alles was verlopen zoals we besproken hadden. Super avond, heerlijke muziek zoals wij die graag wilde, sfeer en verlichting. Het was top!

Goede sfeer!!!

★★★★★
5 5 1
Bij binnenkomst van de gasten moet een feest altijd op gang komen en sfeer gemaakt worden. Tiago heeft dit ontzettend goed gedaan en ook goed geluisterd/gekeken naar de gasten. De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en er werd volop gedanst. Dan is het feest ook altijd weer te vroeg afgelopen!!\r\nIk heb uitstekend samengewerkt met Tiago en gezamenlijk hebben wij de wensen van het bruidspaar goed kunnen omzetten naar een geweldig feest. Dus erg goede communicatie en vooral ook meedenkend. Ik hoop gauw weer met Tiago te kunnen samenwerkten.\r\nGranDay Wedding & Events\r\nPaula Grandia/weddingplanner

Wat een te gek feest!

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hadden wij de DJ fabriek geboekt. De DJ heeft iedereen aan het dansen gekregen, van jong tot oud! Een mooie mix gedraaid tussen onze muzieksmaak en heerlijke dansnummers. Wij willen onze DJ bedanken voor de geweldige afsluiting van onze trouwdag!

Geweldig feest

★★★★★
5 5 1
vanaf het openingsnummer tot eind dansvloer vol met jong en oud, iedereen heeft enorm genoten.\r\nwe kunnen terug kijken op een geslaagd feest. \r\nHiervoor heel hartelijk Bedankt .

Goede balans

★★★★★
5 5 1
De DJ wist precies de goede muziek te draaien voor ons themafeest. Er was een goede balans in Nederlands, oud en nieuw!

Volle dansvloer

★★★★★
5 5 1
Het feest zit er al weer op. We hebben enorm genoten. De DJ’s hebben heel goed werk geleverd. De dj’s hebben de dansvloer goed vol gekregen. Bedankt hiervoor! Hartelijk dank en wie weet tot een volgend feest!

knalfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben een topdag gehad en ‘s avonds een knalfeest met z’n allen! Super bedankt daarvoor!

Super!!

★★★★★
5 5 1
Het was een heel gezellig feest, mede door de gasten maar ook een geweldige Dj!! Echt een aanrader… Super!! Nogmaals BEDANKT!!!
97 queries in 1,370 seconds.