Lees al onze ervaringen van onze klanten

Lees alle ervaringen van onze klanten:

Lees al onze ervaringen van onze klanten Overall rating: 4.8 out of 5 based on 78 reviews.

Super!!

★★★★★
5 5 1
Het was een heel gezellig feest, mede door de gasten maar ook een geweldige Dj!! Echt een aanrader… Super!! Nogmaals BEDANKT!!!

knalfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben een topdag gehad en ‘s avonds een knalfeest met z’n allen! Super bedankt daarvoor!

Volle dansvloer

★★★★★
5 5 1
Het feest zit er al weer op. We hebben enorm genoten. De DJ’s hebben heel goed werk geleverd. De dj’s hebben de dansvloer goed vol gekregen. Bedankt hiervoor! Hartelijk dank en wie weet tot een volgend feest!

Goede balans

★★★★★
5 5 1
De DJ wist precies de goede muziek te draaien voor ons themafeest. Er was een goede balans in Nederlands, oud en nieuw!

Geweldig feest

★★★★★
5 5 1
vanaf het openingsnummer tot eind dansvloer vol met jong en oud, iedereen heeft enorm genoten.\r\nwe kunnen terug kijken op een geslaagd feest. \r\nHiervoor heel hartelijk Bedankt .

Wat een te gek feest!

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hadden wij de DJ fabriek geboekt. De DJ heeft iedereen aan het dansen gekregen, van jong tot oud! Een mooie mix gedraaid tussen onze muzieksmaak en heerlijke dansnummers. Wij willen onze DJ bedanken voor de geweldige afsluiting van onze trouwdag!

Goede sfeer!!!

★★★★★
5 5 1
Bij binnenkomst van de gasten moet een feest altijd op gang komen en sfeer gemaakt worden. Tiago heeft dit ontzettend goed gedaan en ook goed geluisterd/gekeken naar de gasten. De gasten hebben zich uitstekend vermaakt en er werd volop gedanst. Dan is het feest ook altijd weer te vroeg afgelopen!!\r\nIk heb uitstekend samengewerkt met Tiago en gezamenlijk hebben wij de wensen van het bruidspaar goed kunnen omzetten naar een geweldig feest. Dus erg goede communicatie en vooral ook meedenkend. Ik hoop gauw weer met Tiago te kunnen samenwerkten.\r\nGranDay Wedding & Events\r\nPaula Grandia/weddingplanner

Genoten, het was perfect!

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader, alles was verlopen zoals we besproken hadden. Super avond, heerlijke muziek zoals wij die graag wilde, sfeer en verlichting. Het was top!

Aanrader voor jong en oud!

★★★★★
5 5 1
Gister was de mooiste dag van ons leven! Dit afgesloten met een super feest! Dit komt vooral door Tiago, wat een super dj! Hij heeft geluisterd naar onze wensen en dit perfect ingevuld. Wij zouden Tiago aan iedereen aanraden. Hij krijgt iedereen de dansvloer op!

super feest!!

★★★★★
5 5 1
het was een knalfeest!! heerlijke muziek super gezellige dj die er een heerlijk sfeertje van maakte! jullie zijn echt een dikke aanrader voor feestjes!! super bedankt :D!!

Helemaal super!

★★★★★
5 5 1
Ons bruiloftsfeest was helemaal super! DJ Tiago had precies de juiste mix van hedendaagse muziek en classics om iedereen op de dansvloer te houden. Ook zijn we erg blij met de samenwerking met Tiago om, in combinatie met de gehuurde discovloer van de DJfabriek, van onze openingsdans echt iets bijzonder te maken!

Een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Een fijn feestje! Dat vonden wij niet alleen, maar al onze gasten ook. De voetjes bleven in beweging! Met een grote en voldane glimlach kijken wij terug op onze dag. Er is door Tiago goed geluisterd naar onze wensen en het enthousiasme spatte er van af. Absoluut raden wij de DJ fabriek aan.

Party knaller

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op onze huwelijksdag een geweldig feest mogen beleven dankzij onze DJ. Het was helemaal geweldig en precies zoals wij het ons hadden voorgesteld. Heel erg bedankt daarvoor. groetjes Steffan en Ilse

Flugel Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een topfeest en wat een gezelligheid! DJ Tiago super bedankt voor het geven van een onvergetelijk feest. Alleen maar positieve reacties ontvangen. Bij het geven van een volgend feestje weten wie we moeten vragen!

Perfecte avond

★★★★★
5 5 1
Tiago maakt van een feestje een onvergetelijke avond. De sfeer was geweldig iedereen heeft zich erg goed vermaakt.\r\nBedankt!

3 mei 2014 - Een geweldig feest!

★★★★★
5 5 1
De DJ Fabriek (DJ Tiago) heeft een geweldig feestje gemaakt tijdens ons huwelijksfeest op 3 mei 2014. Hij heeft de zaal tijdens de hele avond goed aangevoeld en heeft iedereen wel aan het dansen gekregen. Deze geweldige avond zal nooit meer vergeten worden door ons en de gasten.\r\n\r\nDJ Fabriek, Dank jullie wel!!!

Perfecte dance party

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago van de DJ Fabriek heeft een perfecte show geleverd op ons dansfeest. Vanaf het eerste moment tot de laatste minuut is de dansvloer vol geweest. Tiago voelde meer dan goed aan welke muziek op welk moment het meest geschikt was. Hij heeft een afwisselende set van nummers gedraaid geheel in overeenstemming met onze wensen, maar met voldoende ruimte voor hem om hier creatief mee om te gaan. Aanrader!

Een super feest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Tiago en de feestfotograaf hebben we echt een spetterend huwelijksfeest gehad! De verlichte dansvloer stond heel de avond vol en zelf waren wij ook niet van de vloer te slaan. We hebben heel veel reacties gehad over de muziek. Het was een kei gaaf feestje!

Kei gaaf feestje!

★★★★★
5 5 1
Dankzij tiago en de feestfotograaf is ons huwelijksfeest echt onvergetelijk geworden. De verlichte dansvloer was echt constant gevuld en was echt een meerwaarde! We zijn meer dan tevreden. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties!

Topavond!!

★★★★★
5 5 1
Hans was keurig op tijd, begon met rustige muziek en bouwden het tempo mooi op zodat later op de avond ons feest echt losging en er flink gedanst werd. Ook werd keurig de vooraf afgesproken muziekstijl aangehouden en na een prachtig slotnummer was de fantastische avond helaas al weer voorbij...

Zoals we wilden....een topfeest!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Ruud is ons feest onvergetelijk geworden. De communicatie vooraf verliep perfect waardoor we vertrouwen hadden in het feest en hij heeft het helemaal waargemaakt. Voelt goed aan wat de mensen willen en wat de sfeer nodig heeft. Dank je wel!!

Top bruiloft gehad mede dankzij DJ Tiago

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 15 augustus j.l. getrouwd in de Wolfsberg in Groesbeek. Een geweldige locatie voor een goed feest. Maar een feest is pas goed als de muziek goed verzorgd is. Dit was zeker het geval bij DJ Tiago. Hij voelde de sfeer perfect aan en wist hierdoor welke nummers aansloegen. De dansvloer is geen moment leeg geweest! Tiago nogmaals bedankt voor de top avond! Groeten, Marcel & Marlijn

Super!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft voor de muziek gezorgd bij onze bruiloft. In een woord super! Vooraf een mix in elkaar gezet voor de openingsdans, alles in overleg totdat wij hem perfect vonden! Vanaf moment dat het feest begon stond de dansvloer vol! Hij draaide verschillende liedjes, maar een paar van dezelfde genre achter elkaar, waardoor er een goede afwisseling was. Gasten mochten muziek aanvragen, onze wensen zijn vervuld: het was een onvergetelijk topfeest!!!

40 j Huwelijk

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Tiago hebben wij een super feest gehad met ons 40 jarig huwelijk. Wim&Truus.

Sarah 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Hebben afgelopen zaterdag mijn feestje gevierd omdat ik 50 jaar ben geworden. Mede dankzij DJ Ruud zijn inzet en goede muziek keuze hebben we een geweldig feest gehad. Voelde goed aan welke soort muziek hij moest draaien en betrok de gehele zaal bij het feest. Kortom super !! Mijn dank is groot.

Super goede afsluiting van de bruiloft!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn getrouwd en mede dankzij DJ Tiago hebben wij een onvergetelijk feest gehad! Ook in de voorbereiding is het contact heel goed geweest.

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dj Tiago heeft er voor ons een super feest van gemaakt! Hij voelde onze wensen feilloos aan. Info en communicatie zijn top. Echt een aanrader!

50 jarige verjaardag

★★★★★
5 5 1
Op 14 maart vierden wij onze 50 jarige verjaardag bij Klooster Bethlehem in Haren met DJ Ruud. We hebben de hele avond heerlijk gedanst op fantastische muziek, Ruud voelde het publiek en de sfeer heel goed aan. Super!!!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Op 10 April heeft Tiago er een super bruiloft van gemaakt.. Hij speelde goed in op de gasten en onze wensen! Door zijn ruime planning was de ongeplande autopech geen belemmering voor ons top feest... alles was op tijd klaar en wij hebben ontzettend genoten! Ontzettend bedankt en wij weten je in de toekomst te vinden!

topservice!

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons een feest gegeven waar je u tegen zegt! Iedereen heeft genoten en alles was uiteindelijk mogelijk! Echt topservice! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan!

Feest

★★★★★
5 5 1
Wat een top feest!! Het was tropisch warm, maar wat heeft iedereen gedanst. Leuke muziek, goede apparatuur, mooie verlichting. Gezellige dj! Helemaal super!

Mevr.

★★★★★
5 5 1
Perfect verzorgde muziek, geheel in stijl naar mijn keuze. DJ voelde goed aan wat voor muziek er gedraaid moest worden om de dansvloer gevuld te houden. Ook verzoeknummers werden direct gedraaid. Apparatuur en discotheek waren ook van prima kwaliteit. Kortom een aanrader.

50 jaar

★★★★☆
4 5 1
Een zeer geslaagde avond! De DJ Ed the V draaide allerlei muziek. Er werd flink gedanst. Fijn dat er ook verzoekjes gedaan konden worden.

Top avond!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van onze avond met Tiago. Van tevoren hebben we goed contact gehad over verschillende dingen. Op de avond kwam alles samen. De hele avond bleef de dansvloer gevuld. We hebben intens genoten!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft ons samen met onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd! De dansvloer stond de hele avond vol.

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag hebben we in 't Klooster Uden mijn feestje gevierd omdat ik 50 wordt. DJ Ruud heeft er een geweldig feestje van gemaakt, DJ Ruud voelde prima aan welke muziek te draaien. We hebben genoten met z'n allen. Dank je Tiago!

Feest Tongelaar

★★★★☆
4 5 1
Het was echt een feest wat zonder DJ Thom nooit zo zou zijn geweest.

Top feest!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens onze bruiloft kunnen genieten van de muziek die DJ Tiago voor ons verzorgt heeft. Hij heeft de muziek perfect afgestemd op de groep en precies gedraaid zoals wij het gehoopt hadden. Hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top feest heeft gehad! Enorm bedankt!!

Bruiloft 8 september

★★★★★
5 5 1
Wat was het een geweldig feest! DJ Thom heeft er een schitterende avond van gemaakt en geweldige muziek gedraaid! Samen hebben we halverwege de avond lekker de boel op stelten gezet en daarna stond de rest van de avond de dansvloer ook goed vol! Bedankt voor een mooie avond en we zijn benieuwd naar het gastenboek/videozuil. Goede communicatie en professionaliteit, prijs/kwaliteit is perfect en wat een mooi feest! Zeker een aanrader!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft onze bruiloft verzorgd en hij heeft er een mooi feestje van weten te maken. Fijn dat hij goed heeft geluisterd naar onze voorkeuren en ondanks dat we een super gemengd gezelschap hadden heeft toch iedereen een topavond gehad!

bedrijfsfeest/verjaarda

★★★★★
5 5 1
wij hebben een super gezellig feest gehad. Tiago was onze dj en die had snel door met welke muziek hij de gasten op de vloer kreeg. We hebben veel leuke reacties gehad dat het gezellig was en dat we een goede dj hadden die er zelf ook veel plezier in had. Tiago bedankt!!

sara feest

★★★★☆
4 5 1
prima verzorgt en de muziek die we van te voren afgesproken hadden

60ste verjaardag

★★★★★
5 5 1
Kei goed, bijzonder dat jullie thuis kennis komen maken, dat maakt het allemaal erg persoonlijk. Ook dat er altijd een dj en spullen zouden zijn was een hele geruststelling. Edwin was onze dj, hij is goed bevalen. Ik had een lijstje gemaakt en hij heeft zowat alle nummers gedraaid en goed naar onze wensen gekeken. Er is veel gedanst en iedereen vond het te vroeg afgelopen dus dat is een goed teken. Erg tevreden dus. Na het feest nog even na gekletst. Leuk, voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groeten, Rian en Henri van den Hurk, Erp

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie vooraf. Tijdens persoonlijk gesprek onze wensen en de mogelijkheden afgestemd. Flexibel om show en opties kort van te voren nog aan te passen. Dj Otto heeft ons een paar dagen voor het feest gebeld om alle details door te spreken, erg fijn. Dj Otto voelde erg goed aan wat onze wensen waren. Het was een top feest!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag 25 mei hebben we onze bruiloft gevierd en DJ Ruud was om de voetjes van de vloer te krijgen. We hebben zeer veel complimenten ontvangen over hoe hij het publiek aanvoelden en hoe hij de mensen op de vloer moest krijgen. Ook super bedankt voor de goede service het op en afbouwen gebeurde zonder daar last van te ondervinden en het zag er allemaal TOP uit. Nogmaals bedankt.

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DankZij de DJ fabriek een super gelaagd feest gehad

50 jaar

★★★★★
5 5 1
Dankzij DJ Hans en de prachtige, sfeervolle accommodatie bij van der Valk aan de Rondweg in Uden was het een supergeslaagd feest!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wauw wat hebben wij genoten van onze dag! Vooral komt dat door jullie. Jullie hebben zo goed geluisterd naar onze wensen en naar de gasten hun wensen. Van begin van het contact tot het einde contact heel goed geweest! Voor het volgende feest vragen we jullie zeker weer!!

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Alles was goed geregeld, de DJ fraaie fantastisch en heeft goed geluisterd na onze wensen! Top avond!

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Super avond door de fantastische muziek! Dj Tiago, ontzettend bedankt! De voetjes gingen aardig van de vloer!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DJ Tiago heeft een geweldige feestavond verzorgt. Hij voelde precies aan wat onze gasten wilden horen. De dansvloer is bijna niet leeg geweest. Zeker een aanrader!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We zijn vandaag precies een maand geleden getrouwd en wat een super feest was het! Tiago van de DJ fabriek heeft iedereen op de dansvloer gekregen en ze gingen er niet meer vanaf! Voorkeur muziek was de vraag...'Nee hebben we niet, we houden van alles en vinden maar 1 ding belangrijk; het moet echt een feestje worden en we willen iedereen op de dansvloer.' Na de openingsdans stond iedereen op de dansvloer en die is de gehele avond gevuld gebleven, de muziek was gevarieerd met klassiekers van onze generatie (leeftijd: 31-33) en echte klassiekers, aangevraagde nummers (als die paste in het moment) en natuurlijk muziek van dit moment. Tiago heeft daarnaast last-minute ook nog onze openingsdans in elkaar gemixt, wat ons feest helemaal compleet maakte. Van onze gasten super veel leuke complimenten gekregen over het feest, de muziek en de DJ!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Dankzij de DJ Fabriek hebben wij een top huwelijksfeest gehad! Een aantal maanden voor onze bruiloft hebben we thuis een ontspannen eerste gesprek gehad. Onze wensen stonden voorop en er werd goed meegedacht, waarna we hebben gekozen voor de DJ show deluxe. In de tussentijd ook nog een aantal keer via mail/telefoon contact gehad, waarbij vragen telkens snel werden beantwoord. Vervolgens met DJ Ruud een superfeest gehad. De uitgebreide lichtshow kwam in de grotere feestzaal goed tot z'n recht. De dansvloer stond vanaf het eerste moment vol en dat bleef zo! Enorm genoten en veel complimentjes gehad over de top-DJ!"

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
We toonden via de mail interesse en kregen binnen no time reactie om een afspraak te maken. Deze eerste afspraak was dan ook heel prettig; we konden zelf vrij zijn in het aangeven van onze wensen, maar DJ Tiago gaf ook goed tips en tricks om alles uit ons trouwfeest te halen. We hebben gekozen voor de DJ show Magnifiek en dat was perfect; niet teveel poes pas maar wel echt een mooie toevoeging aan de locatie! We kregen veel positieve reacties, maar nog belangrijker; wij waren super tevreden en heel erg blij dat de hele avond de dansvloer vol heeft gestaan! Petje af 🙂

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Tiago heeft op onze bruiloft gedraaid, zowel in de middag als de avond! Een dikke aanrader, hij weet hoe hij er een feestje van moet maken, niet twijfelen, gewoon doen!

25 jarige bruiloft

★★★★☆
4 5 1
was een gezellig feest met een fijne DJ. geen op of aanmerkingen

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wil je een groot feest op je bruiloft? Dan raden wij de DJ Fabriek zeker aan!! Bij ons draaide DJ Tiago, en hij zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was!!! Gewoon een top feest!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We hebben echt een top feest gehad mede dankzij DJ Stijn. Met een goeie mix voor jong en oud weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Absoluut een aanrader!!!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastisch feest hebben wij gehad! Dj Tiago heeft alle voetjes van de vloer gekregen, de hele avond stond de dansvloer vol. Super bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor De DJ Fabriek. Ze hebben een duidelijke brochure waarin staat wat ze aanbieden. Wat wij zelf ook fijn vonden: als de DJ ziek is, hebben ze zelf vervanging achter de hand, dus geen zorgen voor ons :). Wij hadden de mogelijkheid om een half uurtje te gaan kijken waar Tiago op dat moment aan het draaien was. Natuurlijk is dat een momentopname, maar wat wij hoorden en zagen (dansvloer stond vol), klonk erg goed. Via een vragenlijst is onder andere goed aan te geven welke muzieksmaak of liedjes je juist wel of niet wil. Tiago houdt overal rekening mee en speelt echt op de gasten en de sfeer in. Tijdens en na de bruiloft hebben wij van meerdere gasten positieve reacties over hem en ons feest gehad en is er tijdens de bruiloft zelfs een visitekaartje opgevraagd. Wij hebben een geweldig feest gehad!! Bedankt Tiago!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We kwamen in onze zoektocht naar een betaalbare DJ (want trouwen is al duur genoeg met alles erop en eraan) al snel uit bij de DJ Fabriek. Een kennismakingsgesprek met DJ Tiago maakte dat we al snel een erg goed gevoel erbij hadden. Tiago heeft voor ons een mix gemaakt van 2 nummers voor de openingsdans en op de avond zelf ging het dak eraf. Met de extra lichtbronnen werd de locatie nog feestelijker. Super bedankt voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!

Presentatie en personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
De DJ Fabriek zorgde voor het beeld en geluid voor onze presentatie tijdens onze meeting en een dj show voor ons personeelsfeest in de avond bij van der Valk in Uden . De eerste indruk was de website en deze gaf ons een goed gevoel doordat alles er professioneel uitzag. Na een telefonisch contact verliep alles zeer vlot en alles werd per email bevestigd. Het opbouwen verliep stipt op tijd en er was voldoende tijd om alles te testen en hierdoor konden we rustig en goed voorbereiden. Een goede begeleiding en opvolging was er tijdens de presentatie door de geluidstechnicus. Deze was ook erg vriendelijk en erg flexibel. In de avond stond er in de Skybar een DJ Show klaar zodat we met alle collega’s konden feesten. We kozen voor de Subliem show en deze gaf een zeer leuke sfeer en was perfect voor deze zaal. De complete uitstraling van de dj show en ook van de dj was erg netjes en professioneel. Doordat er zowel Nederlandstalige en Franstalige mensen waren moest de DJ hier ook het muziek op aanpassen. Dit heeft hij uitstekend gedaan en er een geweldig feest van gemaakt.

Abraham, Sarah, 25 jarig huwelijk

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons eerste gesprek voelde het al vertrouwd. Wij hadden dj Tiago. Je kreeg heel makkelijk contact, zowel via mail of telefoon. Op de dag zelf kregen we nog een sms met de woorden, tot vanavond. Ik las op vele reviews dat Tiago er een feest van wist te maken en dat hij de gasten op de vloer kreeg. Hier ga je dan vanuit, maar ik heb zelf mogen ervaren dat dit ook werkelijk zo is. Dj Tiago weet er echt een feest van te maken. Wij hebben van vele gasten terug gehoord , dat we zo'n geweldige mooie dj hadden. Muziek is erg bepalend voor een feest. Wij hebben enorm genoten en onze gasten ook, mede dankzij Tiago. Voor ons volgende keer weer. Top, echt een aanrader.

verjaardag 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Top feest gehad met dj Hans. Fijn contact en overleg mbt muziek keuze. Aanrader !

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Zondag 12 mei zijn wij getrouwd! Ons feest werd verzorgd door de Tiago, van de DJ fabriek. Alleen maar lof, van het eerste gesprek, waar echt tijd voor ons werd genomen tot het uiteindelijke feest! Tiago heeft goed geluisterd naar onze wensen en wist onze gasten binnen no time in een feeststemming te krijgen! Natuurlijk hielp de lichtshow magnifiek evenals de bijgeboekte uplights hier goed aan mee, omdat deze onze feestzaal net dat beetje extra sfeer gaven. Kortom een heerlijke avond waar we met veel plezier aan terug denken! Ook de hele avond de voetjes van de vloer, dan is de Dj Fabriek ( en Tiago in het bijzonder) zeker een grote aanrader, waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
DJ Edwin heeft voor ons een fantastisch feest neergezet! De muziek was een perfecte combinatie van oude en nieuwe hits en iedereen heeft heerlijk gedanst. Gasten hebben jullie informatie al gevraagd voor eigen feesten - dat zegt genoeg 😉 Naast het feest zelf ook complimenten voor het voortraject. Tijdens de eerste afspraak is er goed mee gedacht zodat wij de juiste set voor ons gezelschap hadden. Ook fijn dat Edwin een paar dagen van tevoren belde om onze voorkeur door te spreken - dat geeft een fijn en zeker gevoel. Wij zouden de DJ Fabriek en Edwin absoluut aanraden!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Ontzettend mooie en fijne avond gehad! De vintage look vd draaitafel paste helemaal bij ons, net als de verlichting en DJ Joey. Hij speelde perfect in op de vraag vd gasten! Zeker een aanrader

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Via de website hebben we een afspraak met de DJfabriek gemaakt en kwam Tiago thuis om ons feest en de werkwijze van de DJfabriek door te spreken. Een prettig gesprek waarin alle opties en prijzen werden doorgesproken. We hadden een goed gevoel over de DJfabriek en na een prettige mailwisseling stond onze datum vast. Het contact in aanloop van ons feest verliep prettig. We hebben gebruik gemaakt van de optie tot het bewerken van een openingsdans, helemaal naar onze wens! De week voorafgaand aan de bruiloft nam DJ Joey contact op en is de avond nog doorgesproken. Er werd goed meegedacht aan een goede openingsknaller na de openingsdans. De avond zelf was fantastisch. Joey speelde perfect in op iedereen op de dansvloer. De dansvloer is dan ook geen moment leeg geweest. Er was leuke interactie en ruimte voor verzoeknummers. We vonden het tevoren spannend of het feest op gang zou komen, maar het was werkelijk een groots en geslaagd feest voor iedereen. Joey en DJfabriek bedankt!

Verjaardag

★★★★★
5 5 1
Tiago is een echte sfeermaker! Hij voelt als geen ander aan welke muziek hij moet draaien. Het lukt hem daarom altijd om de gasten op de dansvloer te krijgen. TopDJ!!

verjaardag 70 jaar

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste contact met de DJ Fabriek (werd me door een andere DJ aangeraden) t/m het feest heeft Tiago alles tip top geregeld!! Een aanrader!!!

bruiloft

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag Tiago, Wat hebben we, mede dankzij de DJ Fabriek, een geweldig feest gehad! Het begon met de ceremonie; jullie geluidsman ( weet helaas zijn naam niet) en de trouwambtenaar leken wel een team. De muziek werd precies goed in gestart/weg gedraaid. Je hebt in je hoofd hoe het er allemaal uit moet zien en als het dan allemaal klopt.... Echt geweldig! Edwin die de middag/avond heeft verzorgd was super. Heeft goed naar ons geluisterd was betreft muziekkeuze en heeft er samen met onze super leuke, gezellige gasten een knalfeest van gemaakt. Na onze openingsdans is de 'vloer' niet meer leeg geweest! We hebben veel complimenten gekregen voor de DJ/muziek: bij deze! Ons feest is voorbij; rest nu nog wat spierpijn van het dansen en heel veel mooie herinneringen! Hartelijke groet, Will en Eric

Verjaardag

★★★★★
5 5 1
Een dikke 10! We hebben een geweldige avond gehad met DJ Ruud, wat een TOP DJ! Een betere DJ hadden we niet kunnen hebben! De contacten met Tiago van de DJ Fabriek , telefonisch en per mail, waren super fijn! Zeer meedenkend, snelle reacties en een goede afstemming! Zowel Tiago als Ruud, super bedankt voor alles!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
"Wauw! Wat een top organisatie. Vanaf het eerste contact tot het laatste contact. Snelle reacties op mails, een leuk eerste gesprek en de DJ luistert goed naar de wensen van het bruidspaar. Ze hielden zich aan afspraken en maakte ons openingsdans nummer. Tiago was in voor een geintje tijdens het feest en draaide geweldig. Alleen maar lof."

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Top geregeld, we zijn volledig ontzorgd. En met dj Hans is het een top feestje geworden. Zouden dit direct weer doen!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 21 juni 2019 getrouwd en hebben via de DJfabriek DJ Edwin op ons feestje gehad. En wat een feest maakte hij ervan voor (en met) ons! Geweldige tijd gehad, perfect de sfeer aangevoeld en de hele avond is er gedanst. Tiago en Edwin, hartelijk bedankt voor de goede ervaringen, een geweldig feest met heerlijke muziek en de algehele sfeer. We hebben genoten van onze dag! Tim en Linda

House warming tuinfeest

★★★★★
5 5 1
Een feest om nooit te vergeten! Vanaf het eerste contact tot het laatste lied was er een perfecte match tussen onze wensen en DJ Hans. Thanx voor een geweldige avond!

Bruiloft

★★★☆☆
3 5 1
Helaas weinig interactie met de DJ al hadden we hier om gevraagd. Aangevraagde nummers van gasten werden ook vaak niet of heel laat afgespeeld. We hoorden achteraf dat vaak hetzelfde nummer werd gedraaid. We hadden hele goeie hoop maar helaas bleek dit niet de goeie match voor ons op onze mooie dag.

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Vanaf de 1e seconde was er heerlijke muziek van onze DJ Stan. Na onze openingsdans knalde het feest gigantisch los, ging vol gas door en stopte pas bij de laatste noot. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, bijv. geen ballads, en we zagen alleen maar lachende gezichten op de volle dansvloer. Echt he-le-maal zoals wij gehoopt hadden... meer dan een aanrader!
112 queries in 0,779 seconds.