de FEESTzuil

deFEESTzuil is een foto en videogastenboek van de DJ Fabriek: Uw Gasten kunnen nu zelf een foto maken met leuke props of een persoonlijke boodschap op video opnemen voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, babyborrel of baby shower, opening of zakelijke bijeenkomst.

Een felicitatie, anekdote, of gewoon een spontane reactie. Met dit foto en videogastenboek kunnen u gasten zonder zich te hoeven schamen elke boodschap inspreken die ze zelf willen.

Hoe werkt dit gastenboek?
Dit gastenboek beschikt over een touchscreen en doormiddel van op de opneem button te drukken gaat het gastenboek na 5 seconde de boodschap opnemen. Uw gasten kunnen zichzelf uiteraard zien zodat ze weten dat ze goed in beeld staan. De boodschap kan maximaal 1 minuut duren, hierna stopt het opnemen van zelf. Na uw feest gaan wij de video bewerken en halen wij lege beelden uit de film. De film wordt u digitaal per email toegezonden. U zult uw feest op een andere manier weer herbeleven bij het bekijken van de film.

Ook is deFEESTzuil te gebruiken als fotogastenboek. In plaats van een film wordt er dan een fotogemaakt. Ook is het mogelijk om deze fotos direct op uw eigen social media zoals facebook of twitter te laten plaatsen. Maar u kunt er ook voor kiezen dat uw gasten een eigen email adres ingeven waar ze de fotos naar kunnen laten sturen. Uiteraard krijgt u alle fotos per email toegezonden.

Het gastenboek kost € 199,00 excl. levering. Bij het boeken van een van onze dj shows kost deFeestzuil € 125,00.

54 queries in 1,069 seconds.